Allmänt

Ledig helg 🍂

Min pappas födelsedag idag. Hade han varit med oss hade vi nog varit på kalas-middag hemma hos mamma&pappa ikväll.

Beccis och jag åkte ut till stugan för att säga hej och grattis. Jag har tänkt så mycket på honom idag, som om han varit med mig.

Det var en sagolikt vacker eftermiddag där ute vid bryggan.

Det blev Karma-middag till kvällen från Våran Krog, alltid god mat därifrån!

La mig på soffan därefter och kollade på dokumentären Sorgen och jag. Har du inte sett den, se den. Vacker och gripande. Så mycket igenkänning. Att ett ”normalt” sorgearbete tar ca 5 år. Svårt att förstå för den som aldrig förlorat någon nära.

Imorgon ska det bli ett härligt väder! Jag känner kanske för en runda på stan med familjen ❤️.

Ska plantera min Kokolokoros som nu stått och dragit vatten (fick lära mig det idag att de ska dricka ordentligt innan plantering). Måste köpa rosjord och mer täckbark. Riva av en sista vända med gräsklipparen innan den får flytta in. Ja jag tror lördagen kommer gå skrämmande fort, tusan också.

Och bäst av allt kanske är att våra människor kommer hit och hänger med oss imorgon kväll. 🤎

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.

Kommentera