Webbplatsens överlägg

Spa-dag

Tjenaaaaa!!!

Det blev Harry Potter igår, men jag blev besviken, tyckte inte alls filmen var lika bra som de innan, jag antar att jag gillar de äldre filmerna bättre, när de är på skolan och Dumbledore är med, jag gillar han!

Så var det fredag åter igen, och veckorna springer iväg lika fort som vanligt… Men denna helg ska vi flytta, eller ja över helgen iaf. Eftersom badrummet nu är under renovering och att hela våran lägenhet just för tillfället ser ut som f*n så ska det bli skönt att rymma placet ett tag, vart bär det av då? Jo till Sackas och Beccis (våran gamla) lägenhet på storgatan. De ska susa iväg till GBG över helgen så passar vi bo att inkvartera oss där för ett par dagar. Jag ska ta med mig min ”lilla” IKEA-påse och tvätta, för de har nämligen tvättmaskin i lägenheten, vilket är ett måste i det där huset, tvättstuga sätter jag aldrig mer min fot i – av olika anledningar!

På lördag ska HK träffas, vi ska laga mat och ha spelkväll, kommer bli precis hur mysigt som helst 🙂

2 svar på “Spa-dag

  1. Hej Ulrika. Den är köpt på Ogräs i Västervik, men den är tyvärr slutsåld där men jag vet att den funntis på nelly.se, så kolla där. Jag är super nöjd med mig, snygg, varm och gosig :).

Kommentarer är stängda.