Webbplatsens överlägg

Spänning!

Ja imorse vid sju blev jag i vanlig ordning avsläppt utanför jobbet av min prins, sjukt trött som vanligt och en smula tjurig. Då hojtar Pelle i bilen, ”Nu är de här” Vaaaa, vadå??? Frågar jag, så pekar han bort mot huset mitt emot, där står de i rusket och mrökret med ett antal kameror och jag tror minsann jag kan skymta Renée Nyberg, varför IA tog du inte med dig kameran??? Iphonen är ju precis värdelös att fota med i mörkret! Well, de stod där en bra stund, sedan flyttade dem sig vidare in på våran parkering, och sedan iväg. I guess de kommer tillbaka. Hubbe berättade att de har suttid i en röd bil här på våran parkering i några dagar och spanat mot det där företaget MUJ. Observant man är ju, haha. Så det var min morgon, hoppas din var lika spännande!

1 svar på “Spänning!

Kommentarer är stängda.