Webbplatsens överlägg

Filmväder

Jag klickade hem denna produkt från eleven.se och tänkte att jag skulle börja använda den idag, jag är mycket skeptisk till produkter som ska göra ”underverk” och givetvis även till denna, men någon gång måste vara den första. Så jag ska följa beskrivningen noga och göra precis som det står att man ska, ska även fota (låren) från första dagen till om ca 4 veckor, spännande värre detta ju :).

Forma till din kropp och bli ännu vackrare. Reducera uppkomsten av celluliter och trolla fram slät, silkeslen hud med denna makalösa intensiva konturkräm. Dess kraftfulla riktade energi börjar omedelbart att jobba för att förbättra dina problemområden. Den kommer att ge mätbara slimmade lår, gör synliga celluliter mindre och ge en mjukare slätare hud, fungerar även förebyggande mot nya celluliter.

Älska resultatet!
Efter endast 14 dagar såg 71% av testkvinnorna en slätare, smalare silhuett och 76% av de tillfrågade kvinnorna tyckte att deras hud kändes fastare och mjukare. Efter 28 dagar tyckte 78% att deras celluliter var mindre synliga och att deras lår var smalare.

För att förbättra resultatet av produkten rekommenderas en balanserad kost och ett stort intag av vatten. Motion i alla former hjälper kroppen att bli av med slaggprodukter och att snabbare få synliga resultat.

Nähä, detta väder är ju som upplagt för film, hemmakväll nästa!