Webbplatsens överlägg

Brrrr!

Fy farao, -4 imorse när man for till jobbet, dags att börja med vantarna och införskaffa en jävligt bra isskrapa, cd-fodral används ju bara i nödfall. Förstår inte varför isskrapan från förra vintern alltid är borta? Måste köpa en ny varje år!

Igår kom vi hem runt en halv tre, jag packade upp väskan och kollade på det kaos som just nu är i lägenheten. Eftersom badrummet håller på att renoveras så ser det ut som kriget överallt.

Pelle och jag testade den där kyckligen de gör reklam för, den där som är baconlindad. Pelle körde med pommes till och jag med rostade rotfrukter. Den var helt super god! Jag rekommenderar! Till efterrätt blev det äppelkaka med vaniljsås och givetvis Beck.

Finns även med västerbottenost eller fetaost!

Man kan säga att allt inte är på topp just nu, jag mår så dåligt över att jag inte vet vart vi bor under december månad, min favorit månad, den månaden då jag pyntar och julstökar som bara den. Och detta år kommer jag inte kunna det. Så depprimerande att gå i affärerna och se alla dessa vackra advents, jul, nyårs prylar överallt, och inget kan man köpa, eller jo köpa men inte hänga upp. Fyyyyy så jävla illa det berör mig.

Det var alltså bara en av alla saker… Tur att jag ska träffa två av mina bästa idag <3

1 svar på “Brrrr!

Kommentarer är stängda.