Webbplatsens överlägg

När alla tog ett chill

Efter simhallen käkade vi ankarstock till mellis. Därefter tog alla sig ett välbehövligt chill. L fick väckas vid fyra. Hon var helt slut efter badet. Men vad hon njöt. Första gången vi badar med henne i simhallen och allting var fantastiskt tyckte hon. Inte ett ända pip. 

O hoppade både från ettan och treans trampolin och jag blev förvånad över att han vågade det. Först bangade han från trean och P fick hämta ner han. Men sen någon minut senare så sa han bara nu gör jag det och gick upp för stegen igen och hoppade! Sen hoppade han igen 👏🏼. 


P tog ett dyk från femman. Galning enligt mig. Jag bad han tänka på att han inte är någon ungdom längre 🙈.


L fick åka den stora rutschkanan och hon såg en aning tagen ut när vi slutligen kom fram. Härliga timmar i simhallen och vi kommer definitivt göra fler besök där.


Efter vårat eftermiddagschill åkte familjen iväg på innebandyträning. De har äntligen dragit ihop ett -11 lag. O har velat spela ganska länge. Det var rätt många grabbar och full fart hela tiden. Härligt att han har en aktivitet till förutom simningen. 


P fick bestämma mat eftersom att det är farsdag. Pizza blev det. Kan vara gott, ibland.

Vikt tvätt. Bäddat rent sängar. Lagt fram kläder inför imorgon till kidsen. Ja imorgon drar det igång, jobb, skola, föris och alla rutiner. Riktigt skönt att P ska sluta tidigare om dagarna så L inte får så långa dagar direkt. 

Grattis finaste P på farsdag ❤️.