Webbplatsens överlägg

Idag 🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️

Lämnade O i skolan och sen tog jag en promenad. 40 minuter senare skulle vi nämligen infinna oss på föris så kändes onödigt att gå hem. L fick sova en stund också. 


Väl framme väckte jag henne och hon blev helt glad när hon såg vart vi befann oss, positivt. Jag var med en stund under samlingen och fruktstunden. Lite svårt att få en ettåring att sitta stilla men det gick hyfsat bra iaf.

Sen gick vi ut och då sa jag tydligt Hej då till henne och vinkade och hon vinkade tillbaka… 

Kilade ner till jobbet en stund och betade av en del grejer. En dryg timma senare befann jag mig på föris igen. De hade då lekt samt käka lunch. Allt hade gått super bra och hon hade inte varit ledsen någon gång.

Jag sövde henne i vagnen och placerade henne bredvid de andra barnen som sover i sina vagnar ute. Sen kilade jag iväg igen, denna gång hemåt.

Lunch och småfix hemma innan det var dags att hämta O i skolan. Efter det gick vi tillsammans och hämtade L. Hon hade fullt sjå på föris och lekte för fullt. O tyckte det var spännande att få komma tillbaka till dagis igen och hälsa på ☺️.

Resten av dagen har rullat på… avslutade kvällen på EH och nu har jag slutligen landat i soffan efter en dusch. Borde egentligen lägga fram kläder till kidsen inför morgondagen men just nu orkar jag inte. Laddar för Wahlgrens Värld istället ✌🏼.