Webbplatsens överlägg

Kämpat

P ställde hit ett gallersläp under förmiddagen så medan L sov (tur hon tog en lång lur) så röjde jag undan all skit och la på släpet. Det blev helt fullt. Det andra släpet vi har var även de fullt. Så när P slutadeåkte han två rundor och tömde dem. Jag känner en sådan lättnad nu. Röja är sjukt kul!

Åkte iväg en sväng. Lämnade en matlåda hoa syster. Köpte en hylla på Jysk som när jag skulle hämta den på lagret inte existerade så den beställdes. Men nu velar jag och tror inte jag vill ha den. Det mesta fick plats på badrummet iaf. Vi har ju satt in en ny dusch där samt ett nytt stort fönster. Så torktumlaren har fått flytta ner och stå jämnsides med tvättmaskinen för annars skulle det skymma så mycket i fönstret. Därmed försvann förvaringen på golvet men det verkar lösa sig iaf. Hängde ni med där? Hehe.

Tog en promenad och hämtade O i skolan. Käkade mellis och sedan vek in all tvätt. Fy fan så tråkigt det är. Nu är de gjort iaf. Lite kvar dock som just nu ligger i tvättmaskin och torktumlare.

Galet vad den här sommaren försvann fort.