Webbplatsens överlägg

Möhippa IIII

Ett helt hus!!! Helt galet! Jag och Therese får master bethroom som är så fint, och med en helt otrolig sjöutsikt! Om vädret hade varit bättre hade vi suttit där istället. Det där stället vill jag tillbaka till.


Vi gör oss alla iordning direkt. Dricker lite vin och har så mysigt. Förr i tiden var det en självklarhet att göra sig iordning ihop innan man gick på fest. Nu finns liksom inte den tiden, lite synd. 

När vi var klara satte vi oss i köket och drack mer vin. Jag fick skriva ihop en dikt om Pelle. Fick fler videohälsningar och sms. Hälsning från min fina Helen som tyvärr inte kunde vara med men som var så ledsen för det. Vi och speciellt jag var ju såklart också helt ledsen för det. Så det var inte ett öga torrt där i köket när hon hade lämnat sin hälsning ♥️.

Efter någon timma traskade vi mot nästa ställe, Pinchos!


Jag har aldrig tidigare käkat på Pinchos (kedja) men det passade mig utmärkt. Att få äta lite grann av mycket, namnam!

Timmarna sprang på och vi hade så trevligt. Dock började tröttheten slå till på nästan alla oss nu. Så vi gick vidare till ett ställe som hette Surfers.

Där drack vi varsin drink och småpratade lite. Tröttheten hade verkligen slagit till och jag kände nog att jag lätt kunnat gå hem och lägga mig 🙈. Jag tror att alla kände likadant… men eftersom ett ställe till tydligen var bokat så var det bara att pinna vidare. Och min tanke var hela tiden, nu gör vi det här fullt ut!


Nästa stopp var Gutekällaren! Nattklubb ala Visby!

Vi blir visade till ett VIP bord där vi sätter oss. Det är ännu inte så mycket folk. Strax där efter rullar det in champagne! Och efter det shotar! Det var då det vände totalt. För alla tror jag. Shotarna fortsatte rulla in och det började bli mer och mer folk. Inte långt där efter dansar vi (iaf jag) på borden 💃🏻. Herregud så roligt vi hade! Längesedan man dansade sådär länge!


Strax efter tre rullar hela gänget hemåt igen. Trötta, lyckliga, och lite hungriga.


Herregud vilken dag, vilken natt! Adrenalinet var skyhögt hela dagen och endorfinerna rusade! Så lycklig! Så glad för att ha så fantastiska tjejer som fixat detta, wow 👌🏼.

Väl hemma stekte jag ägg och gjorde smörgåsar till alla som ville ha. Var gott. Bilderna därifrån sparar jag på tror jag 🙈.