Webbplatsens överlägg

Latdag

Sorry att jag inte varit så aktiv idag, men jag har haft lite Beverly Hills maraton här hemma, missade ju hela förra veckan (trodde jag) men tv4 har nu slutat sända bevvan, så ja det fick bli på nätet istället. Och när jag börjat kolla på en serie så blir jag FAST, måste kolla allt så snabbt som möjligt.

Ja och sen så har jag shoppat lite grann från Eleven – jag har tänkt på det ett tag, övervägt om den blir rätt för mig, min andra älskade Ed Hardy håller på att ta slut, och jag ville nu testa något nytt, så på tjejkvällen för några veckor sedan så fick jag känna doften, den var underbar. Hoppas bara den passar på mig – det återstår att se, parfymen heter och är Laila Bagges egna, ruskigt snygg också, hart hört från min syster att det är viktigt, att man har en snygg parfym alltså, hellst skulle det visst vara en Chanel – och näe jag tycker den skulle passa på något fint tant badrum, haha.

Så, Linda hade en tävling på sin BLOGG,(hon har ruskigt många tävlingar) – och jag var en av de lyckliga vinnarna, total lycka kan jag säga, dessutom är jag ju såld på brun-utan-sol produkter eftersom jag knappt kan bli brun själv (sol/solarie), jag har provat en hel drös med märken och nu är det dags för denna – Vita Liberata Rich Silken Chocolate Tinted Self Tan – Vita Liberata Rich Silken Chocolate Tinted Self Tan jag tror mycket starkt på denna! Före och efter bilder kommer!

Happy Happy 😉