Webbplatsens överlägg

Mission complete

Som ni vet så sålde vi våran bil för några veckor sedan, har nog gått 1 månad till och med. Livet utan bil har verkligen varit på prövning, haha. Så ett stort tack till er som lånat ut till oss när vi behövt, svärmor, mamma, syster&svåger ⭐.

Varför vi sålde den var för att det var en massa småfel på den. Den hade så mycket finesser och en bil med mycket finesser efter ett x antal år börjar ofta krångla. Sen att vi la ut 70.000:- på en ny motor i den kan ju nu i efterhand tyckas heltokigt! Men bilen hade ett svårt personligt värde för mig eftersom den tillhört pappa.

Förra veckan så köpte vi en bil på KVD. Den stod i Malmö så vi valde att få den transporterad till Linköping. Så idag styrde vi svärmors Polo med två ungar i till Linköping. P kikade och provkörde. Hoppas denna nu är bra! Vi lämnade av den på vägen för en service och jag hoppas vi har den inom ett par dagar. 

Back to BMW. Var ju några år sedan vi sålde den förra och nu blir det en likadan, fast lite nyare. Den är liten. Men vi känner att vi har den här ett tag, lite som en skruttbil. Bra att kunna lägga undan lite extra till vår stora dag. Sen får vi se längre fram om vi uppgraderar oss till en större bil. Men jag är bara så G L A D att vi nu har en bil ♥️.