Webbplatsens överlägg

Utekväll 💃🏻

Igår lämnade jag hemmet vid sex tiden. Iklädd lite finare stass än vanligt. Utsläppt hår och sotade ögon. Den var 17 grader varmt och en massa gamla minnen om just ”sånna kvällar” dök upp i huvudet. 

Jag mötte jag upp Janni och vi gick tillsammans till mammas väninna där även mamma var. Vi blev bjudna på bubbel!

Sen blev det lite stressigt för vi skulle kolla på People’s visning. Grymt bra var den! Som vanligt blir jag grymt impad av alla modeller som är så duktiga. Jag vet hur det känns i magen 🙈.

Bilden lånade jag av Jeansbolaget Västervik Instagram.

Efter visningen gick vi tillbaka och drack lite mer vin. Lagom runda under fötterna tågade vi bort mot Palladium igen. Jag var där senast 2010. Den gången minns jag även att jag sa till mig själv att detta var sista gången. Men just denna kväll var det faktiskt 30+ så då kändes det helt okej. Var grymt roligt faktiskt!

Men vid tolv tiden kom Martin och hämtade oss. Lagom lång kväll och en bra början för mig. Jag måste liksom träna på att dricka lite vin. Jag blir bakis av ingenting. Och även så denna gång då jag inatt fick ligga och krama toalettstolen…

————————————————————————-

Kunde inte sova längre än till 9 imorse. Något seg de första timmarna på dagen måste jag ju villigt erkänna. Men efter lite frisk luft var jag människa igen!

Vi har sålt våran bil idag… Tror att vi kanske ska åka och provköra lite bilar i helgen. Kul!