Webbplatsens överlägg

Tärna II

Vi träffades första gången när jag började mitt sommarjobb på Statoil. Jag var 19 år och hade precis slutat skolan. Hon var fyra år äldre och sådär häftig. Hon hade mörkt hår och svart kajal målad runt ögonen. Hon skrämde mig lite till en början, vi kan idag skratta rätt bra åt vilka fördomar jag hade om henne då 🙈.  Men shit vad tuff och häftig jag tyckte hon va!

Hon är en sådan vän som alla ska ha. Frågar alltid hur jag mår. Omtänksam. Hjälpsam. Lyssnar alltid. Mitt bästa bollplank. För henne går jag genom eld. För henne gör jag allt. För jag vet att hon skulle göra det för mig. 

Det är hon som samtalsämnen aldrig tar slut med. Det är hon man säger godnatt 10 gånger med men kommer alltid på något man måste säga, igen. Det är hon jag skrattar med så magen kiknar och tårarna rinner. Det är henne jag vill ha vid min sida för resten av livet. 


Vi har följt varandra i livet under alla dessa år. Plugg, många flyttar, uppbrott, fest, singelliv, sorg, jobb, familj, och barn. Tänk att vi varit vänner i 14 år snart. Och nästan lika länge har hon varit min bästa vän och en självklar tärna ⭐.


M I N  H E L E N ♥️♥️♥️

1 svar på “Tärna II

Kommentarer är stängda.