Webbplatsens överlägg

Nytt recept

Buhu vilket skit väder vi har. Inte en tillstymmelse till att solen vill visa sig. Det blev iaf en promenad men ungarna. Inhandlade fina rosor ⭐

När Pelle kommit hem tog Oliwer och jag en cykeltur. Eller jag joggade bakom 😅. Han hade bestämt sig för att köpa popcorn och han ville gärna betala med sina egna pengar. Jag förstod att detta var viktigt gör honom. 

Så vi tog ut lite pengar från spargrisen. Han fick räkna dem. Ha dem i sin egen ficka. Och väl framme vid kassan gjorde han klart för mig att ”mamma jag ska nu betala själv” vilket han också gjorde. Åh så stor han kände sig där och då, han växte lite i sin personlighet. Han sa stolt till killen i kassan att det var minsann första gången han betalade och killen i kassan svarade ”och garanterat inte din sista”. Jag flinade. Sen cyklade vi hemåt igen.

Hittade båda grynen i gymet förut. Vad vore jag utan er ⭐.

Pelle och Oliwer åkte iväg på tennisträning och vi tjejer stannade hemma. Jag lagade ett nytt recept. Lidl skickar ut recept i deras reklamblad varje vecka och nu har jag faktiskt testat flera av dem, alla får tummen upp! Första gången jag gratinerar rödbetor. Supergott blev de! Fläskmästarbit och hasselbackspotatis. 

Vi har kollat på en rätt dålig film nu ikväll. Så typiskt när vi väl ser en film att den är kass…

Blir strax sängen. Älskar att sova 🙌🏼.