Webbplatsens överlägg

Min första…

…tärna är…Fanny ⭐.

Vi har inte känt varandra så länge, men några år har det blivit.

——————

Första gången jag träffade Fanny var på en födelsedagsfest hos en vän. Hon hade jätte långt hår, svarta jeans och en topp med en volang nertill. Just en såndär tröja som är så fin men som jag inte passar i. Jag vet att jag tänkte verkligen så också. Jag var helt nykter och hon var rätt dragen och det märktes för hon pratade för alla i rummet 🙈.

Efter den gången var hon och fikade några gånger på jobbet och vi hejade på varandra. Mitt intresse för henne började bli större då jag ansåg att hon skulle passa bra på Espresso House. Så jag frågade henne flera gånger men fick avslag varje gång. Men skam den som ger sig tänkte jag och se hur det gick!

Ända sedan den dagen då hon började jobba hos mig så har det inte varit många tråkiga dagar på jobbet. Det är ganska ofta gäster ser oss tjuta av skratt tillsammans.

Vi är sådär läskigt lika ibland. I vårt tänkande. Identiska saker som vi gjorde när vi båda var yngre. Men vi är också olika på många sätt, annars skulle vi nog inte trivas så bra ihop.

Min tvilling Fanny. Jag är så glad att du vill dela den här dagen med mig och för att jag hittade just dig ⭐.