Webbplatsens överlägg

Stickprov…

Åkte och storhandlade efter middagen. Scannar alltid. När jag skulle betala blev det en stickkontroll, inga konstigheter. Bara det att jag glömt scanna potatisen 🙈. Så då måste allt gås igenom… hade varor för tvåtusen i vagnen. Asså fick så sjukt ont i magen när jag stod där och la upp varorna och de scannades in. Tänk om jag missat scanna något mer, tänk om de tror att jag är en tjuv mm. Men. Det vara bara potatisen. Vissa grejer hade jag till och med scannat in dubbelt av. Usch så hemskt det kändes att stå där, så förnedrande. Men såklart att det måste göras. Det finns ju faktiskt de som ”missar scanna oxfilén med flit”.

Dagen i övrigt har varit rätt seg. Helt grått väder så någon promenad lockade inte idag. Handlat lite till dopet. Ska köpa de sista grejerna imorrn eller på fredag.


Och jag är nog inte ensam om att sitta uppe inatt, trodde jag iaf. Mini Rodini/Adidas släppet skulle skett inatt vid midnatt. Nu är de uppskjutet 3 (!!!) månader! Anledningen är att alla som ska sälja kläderna har fått dem utan Mini Rodini själva. Men förstår inte varför det ska ta 3 månader…