Webbplatsens överlägg

Härliga dagar!

Det blir lite bloggande dessa dagar, vi har fullt upp med annat här på våran semester i Marbella. Det tog sammanlagt tolv timmar igår från Västervik till Marbella, så det blev en lång dag. Väl framme hade Lotta och Ian lagat mat och bjöd på vin, men vi somnade alla väldigt tidigt efter en lång res-dag. Idag vaknade jag upp vid nio och kunde inte sova en minut längre, vädret var helt på topp. Helt underbart att kliva ur från sovrummet och öppna balkongdörren, utanför vilar den stillsamma poolen och nedanför är det stora havet. Ja vi har det precis hur bra som helst i denna 18 miljoner kronors villa!

Idag åkte vi tillbaka till Malaga och lämnade tillbaka hyrbilen, det blev rena rånet för oss annars, hädanefter blir det buss, tåg och taxi. Kanske hyr en bil senare för att komma till Gebraltar där vi ska på sightseeing! Om vädret skulle vara dåligt imorgon så ska vi till La Canada och till innerstan i Marebella för shopping! Allas humör här är på topp så vi har det så trevligt, hoppas ni inte blir alltför avundsjuka där hemma :).

PUSS&KRAM

4 svar på “Härliga dagar!

  1. Kul, jag har inte träffat dom sedan Lottas andra dotter var nyfödd. Vet du om hon eller Mickaela har nån facebook?? Small world haha…

Kommentarer är stängda.