Webbplatsens överlägg

Förbannade…

…snåla Smålänningar, javisst, det är ni! Visserligen tror jag det finns dem som har skänkt på andra sätt, mycket bra gjort av er. Men till er andra, typ några hundra stycken, få ut tummen ur röven nu och fatta tag i mobilen, sen skickar du ett sms och skänker 50 ynka jävla spänn, alltså mindre än vad en lunch kostar, lika mycket som en öl på krogen kostar, 1 timma i ett P- hus i storstäderna, ja alltså ynka 50 spänn, så – skänk, skänk, skänk!

Rosa Bandet räddar liv. Stöd min insamling i kampen mot bröstcancer:
http://www.cancerfonden.se/sv/rosabandet/Stod-oss/insamlingar/?collection=4030

Skänk via SMS

SMS:a BESEGRA 4030 till 72988 för att skänka 50 kr till insamlingen. Om du skriver in ditt namn efter insamlingens idnummer kommer det att synas på gåvan. Annars blir din gåva presenterad som anonym.
Exempel: BESEGRA 4030 Johan Ek 

Bröstcancer är den vanligaste cancerformen hos kvinnor och ca 7000 nya fall diagnostiseras årligen i Sverige. Risken att drabbas av bröstcancer stiger med åldern och riskfaktorer inkluderar tidig mensdebut och sent klimakterium, barnlöshet eller sent barnafödande, kortvarig eller ingen amning, körteltäta bröst, fetma efter menopausen, alkohol, joniserande strålning etc. Det finns en betydande ärftlighetskomponent, och man kan räkna med att det i minst 5 % av fallen finns ett tydligt ärftligt inslag. Även MÄN kan drabbas av bröstcancer, men risken är mycket liten jämfört med kvinnor. Ca 1 av 125 personer som drabbas av bröstcancer är män.