Webbplatsens överlägg

Höstlov

Söndagsmorgon, solen skiner och klockan är tillbakadragen 1 timma, så härligt! Oliwer vaknade dock vid 05.15 men Pelle gick upp med honom. Jag berättade igår när vi skulle sova att vi ska åka till ALV idag så han var riktigt taggad imorse och kunde inte alls tänka sig att ligga kvar i sängen och chilla. 

Vi har nu kört 2 veckor där han ska somna själv. Första tre dagarna var det ju tjutfest såklart, men trappades av. Vi kom överens att vi skulle sitta i trappan med han somnade, och det har gått jätte bra. Tar max 10 minuter sen sover han. Igår frågade han mig efter sagan om jag ska sätta mig i trappan? Idag går jag ner svarade jag och han bara, okej. Sjukt härligt att denna inlärningsfas är över. Förra helgen var vi hos Roger och Therese och då somnade han själv i deras säng, vilka framsteg vi (han) har gjort under denna korta tid. 

Igår var jag, mamma och Beccis på Ikea i Kalmar. Suktade ännu en gång efter sofforna jag vill ha och nu verkar det som jag har bestämt mig för vilken kombination jag vill ha.  

    
 
I fredags ”firade” vi pappa som skulle fyllt 66 år. Mamma gjorde hans favorit mat innehållande stek, hasselbackspotatis, en grym gräddsås och så en klick gelé till det. GUD så GOTT!

Under alla år jag bott själv, eller sen jg flyttade hemifrån har jag alltid levt utan torktumlare, men nu har det blivit ohållbart. Så jag slog slag i saken och köpte en ny tvättmaskin samt en torktumlare, att man kan bli så LYCKLIG över en sådan sak! Igår tvättade och torkade jag 4 maskiner under kvällen, magiskt! Haha!  

 
Idag åker jag, Oliwer tillsammans med Janni och Oliwers bästis Elliot till höstmarknaden på ALV. Ska bli riktigt mysigt.