Webbplatsens överlägg

14 oktober

Hoppas solen kommer fram en stund idag. Har lite att fixa med ute i trädgården samt att jag lovat Oliwer att gå en sväng till lekparken.

Igår var vi på stan. Dagis hade stängningsdag. Vi åt lunch. Köpte en ny box med Pixi böcker samt en nattlampa till Oliwers rum.  

 
Det är nu dags för lilleman att somna själv i sin säng. Givetvis läser vi en bok först. Pratar en stund och sedan är det godnatt. Två kvällar har gått. Första var det tjutfest, andra gick betydligt bättre, så får vi se hur det går ikväll. Alltid jobbigt att införa något nytt som är smärtsamt men tror det kommer gå vägen. Dessutom har han dessa två nätter sovit i sin säng hela natten, annars tassar han alltid in till oss någon gång under natten.

Det är svårt för en annan att veta hur man ska klä sig när vi har denna temperatur ute. Att då försöka hitta kläder till en fyra åring att ha ute utan att han ska varken frysa eller tycks det är för varmt är skit svårt. Men. Jag har köpt en skaloverall från Poplarn och Pyret nu. Det är en skaloverall med en inneroverall i fleece. Jag tror den kommer bli perfekt nu i höst! Bara att sätta i fleece delen när graderna sjunker lite. En röd blev det, Oliwers favorit färg!