Webbplatsens överlägg

Maj!

Välkommen sköna gröna soliga Maj! Eller? Regnet har öst ner hela dagen men det är redig grönska ute iaf. Klippte gräset för drygt en vecka sedan och det är dags igen såg jag idag, jag älskar att klippa gräset. Jag älskar nästan allt som har mes trädgårdsarbete att göra iofs. 

Igår var det valborgsmässoafton. Jag ägnade några timmar på EH till att inventera samt göra månadsavslutet för April. Sen åkte jag och hämtade mina grabbar och vi traskade hem till Beccia och Sacka. Grymt trevlig kväll med grillat och ett par glas vin. Spelade spel gjorde vi också och det var på håret att jag och min teamare Micke tog hem vinsten. Men, vinst blev det iaf, är en usel förlorare, hehe.  

                         

Denna dagen har jag spenderat i min shop. Demonstrationståg med några få tappra gick och vrålade utanför och även en orkester. Precis som det brukar vara den 1 maj.

Fläskfilétoast och en film fick avsluta denna fredag. Imorgon blir det jobb igen och jag hoppas regnet kan ge med sig någon gång. Sjukt vad påverkad man blir av bra och dåligt väder.