Allmänt

Hemma ❤️

I onsdags morse tidigt som attan åkte jag bussen mot Linköping. Var helt galet trött och virrig. Glömde min mobil på Lnkps station men det var en snäll en som plockat upp den och lämnat in den. Vidare i bil tillsammans med hänget åkte vi mot Nyköping.

Vilken fin shop de har fått där, och det håller på att bygga en vinterträdgård!!! Skapligt avundsjuk jag är, vill med ha det! Läckert som attan. Men just nu var det bara plintarna och botten som var lagd så det var inte så mycket att fota just nu.

Efter en lång dag med PC-möte, best practice (av mig) så sprang jag helt stressad mot stationen och höll på att missa tåget som skulle ta mig vidare till Sthlm.

Väl framme där mötte jag upp min fining helen och vi käkade på Vapiano, nam nam!

IMG_9269.JPG

IMG_9272.JPG

IMG_9270.JPG

Innan jag somnade var jag så trött så jag nästan spydde, helt galet. Så mkt som händer nu så det påverkar kroppen mer än vad man tror.

Morgonen efter var jag ändå hyfsat pigg. Åkte pendeln in till centralen, eller jag åkte fel först, fick byta, Gör om Gör rätt helt enkelt, virrpannan i storstan vettu, hewwegud, haha.

Frukost på konserthuset och sen en lång dag på huvudkontoret med Goa tjejer och briljanta coacher! Slutligen två prov, praktiskt och teoretiskt, gick ju kanon det med så nu är jag SENIORBARISTA! Lite bättre på allting som rör kaffe och maskinparken helt enkelt, grymt.
Vasagatans mäktiga lampor i deras shop!

IMG_9276.JPG

Ett inköp efter utbildningen samt en bilresa hem så stupade jag slutligen i säng och pussade på min minsta grabb ❤️.

Kaos morgon fick börja dagen. Oliwer tycker att mamma och pappa ska kliva upp vid fyra (!!!) på morgonen och vill liksom inte ge sig… Så det blev lite segt imorse.

Nu sitter jag hos pappa. Idag ska han få komma hem ❤️.

IMG_9277.JPG

Kommentarer inaktiverade för Hemma ❤️

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.