Webbplatsens överlägg

Ny vecka

Godkväll!
Lång dag på jobbet, men jag har fått en massa småfix avklarat som liksom har samlats på hög och bara väntat på att lite tid ska finnas. Har en hel del kvar men så skönt att beta av listan.
Efter jobbet stod maten klar på bordet när jag kom hem. Äta mat med mina grabbar (Oliwer är dock inne i en vill-inte-äta-period) kan vara en av dagens höjdpunkter.

I lördags var Sissela Benn och handlade fika hos oss. Jag (som är lite kändiskåt) såg ju direkt att det var hon, men Fanny som stod i kassan fattade noll på alla mina rörelser jag försökte få till, haha. Måste säga till Oliwer att Knota från Julkalendern har varit och fikat hos mig!

IMG_8758.JPG

IMG_8756.JPG

IMG_8757.JPG

I lördags var vi även en kortis hoa våran granne Angela som fyllt 30 år. Sen åkte vi ut till vännerna i Grantorpet för middag, chill och spel. Vi spelade TP, och jag vann. Blir lika förvånad varje gång, jag har faktiskt lite som fastnat där innanför pannbenet, hehe.

IMG_8735.JPG

I söndags målade vi ännu lite mer i Oliwers rum. Jag satte ihop lite möbler samt spacklade också. Oliwer fick gänga ute på stugan med morföräldrarna ❤️. Eftermiddagen avslutades med promenix på Horn.

Id

IMG_8749.JPGa>br />
IMG_8745.JPG

IMG_8748.JPG

Denna kväll slipade jag inne i fönstren där fönsterbrädorna sitter samt målade en gång. Imorgon är det dags för sista lagret färg som sammansvetsar hela rummet. Balken ska kläs färdigt, sängen ska platsbyggas, tapeten ska upp och – Sen är det dags att I N R E D A! Gosh vad pepp jag är!

IMG_7479.JPG

IMG_7480.JPG

IMG_7640.JPG

IMG_7641.JPG

IMG_8737.JPG

IMG_8738.JPG

IMG_8754.JPG

Imorgon blir det många timmar på EH igen. Men vi har verkligen så roligt, mina tjejer och jag ❤️.