Webbplatsens överlägg

Semester

Vilken härlig vecka som passerat! I fredags träffade jag Helen, Elli och Karolina. Vi drag lite vin och snackade en massa i soliga Stadsparken.
I lördags åkte ner mot stan och kollade kortegen. Vi hade tänkt att spatsera ute bland hojarna men det var helt enkelt för varmt! Så vi packade badkläderna och åkte ut till stugan… Men det var totalt igenslemmat av alla alger så det blev inget dopp.

Lämnade kvar Oliwer hos mormor och morfar. Sen var det bara att åka hen och svira om för att bege iaf vidare till Hojrock.
Kalle Bah var verkligen sjukt bra! Bandet efter var något skrikigt för min smak. Har aldrig förstått mig på musik som man inte kan höra texten på? Bara en massa skrik, kallas visst hårdrock.
Det blev bussen till stan och ett häng på Sahara. En onödig shots som brände i hela kroppen och sedan hemgång.

På söndagen mådde jag prima! Jag fixade massa hemma och grabbarna åkte iväg och fiskade.

Igår fortsatte fixandet och uterummet har börjat röjas ur. Vi ska ju ha kräftskiva på fredag och vi blir många! Så det kommer bli lite krux hur vi ska få plats, men det löser sig.

Bordet som vi fixade någon i våras har bara stått i uterummet, men igår fick det flytta in i köket. Nya stolar från Ikea också. Jag är så nöjd! Måste bara behandla bordet med något.

20140729-071329-26009267.jpg

Pelle spenderade hela dagen igår sängliggandes. Feber och kraftig huvudvärk… Får se hur natten har varit för han. Jag hoppas verkligen jag och Oliwer klarar oss från detta skiten, vi vill inte bli sjuka!

Idag fortsätter fixandet. En tripp till Gamleby med pappa blir det också.