Webbplatsens överlägg

Snart midsommar

Fy fan vad jag hostar, helt jävla sjukt. Jag blir alltid, alltid drabbad av hosta vid förkylning och den brukar oftast vara långvarig och så har det varit så långt jag kan minnas. Men denna hosta jag fått denna gång är något värre. Jag har inte sovit på tre nätter för att jag har fått hosta i flera timmar. Inatt hostade jag så mycket att jag knappt orkade hosta mer fast jag kände att det behövdes, var helt galet. Dagarna är bättre men jag hostar ju ändå, väldigt mycket. Jag har provat flertalet hostmediciner, mot slemhosta, rethosta men inget ger någon långvarig effekt. Så imorgon är det jag som besöker farbror doktorn. Inte för att jag tror han kommer skriva ut nåt till mig men jag ska ge det ett försök… Måste få sova på nätterna nu innan jag blir helt galen!

Men, till något helt annat. Har ju skrivit tidigare att något är på gång, gällande EH, och nu är allt klart. Vi ska ha en 50 kvm stor uteservering på torget! Hur jävla awesome kommer inte det bli!? Verkar som det gillas rejält av västerviksborna, kuuuul!

20140618-203004-73804875.jpg
Nu väntar vi bara in ett staket. Sen kör vi. Kommer bli en svettig sommar men så inihelskotta rolig!

Denna eftermiddag har jag varit och handlat. Ett gäng squizzes till Oliwer, en sjukt stor godispåse, storpack med blandfärs samt en 3 liters Barefoot.
Vi grillade här hemma och efter middagen satte Pelle igång med att tillverka köttbullar. Det blev hela 60 st och tog nästan 2 timmar. Under den tiden har jag tvättat (veckans sista maskin, jippiiee) packat nästan allt till midsommarhelgen samt nattat Oliwer. Det underlättar så att försöka beta av lite grejer under dagarna innan, jag hatar att skjuta upp allt till sista stund för att sedan stressa halvt ihjäl sig.
Imorgon ska jag baka en västerbottenpaj, packa det sista, fixa naglarna (inte ofta det händer längre) samt preppa håret för ett liv på landet ett par dagar.

Men ikväll ska jag inte göra så mycket mer än att smygstarta på den enorma godispåsen och kolla Lindsey Lohan dokumentären.

Oliwer var så söt imorse innan dagis. Barnen skulle få klä stången och dansa!

20140618-203841-74321355.jpg
Och ja han var nog den som var mest lycklig över denna händelse på dagis idag. Han kvittrade och sjöng sångerna de hade sjungit när de dansat, och jordgubbstårta hade de smaskat på, de gillade han, såklart ❤️