Webbplatsens överlägg

Se you in a year!

Innan vi åkte till Grekland kändes det lite lustigt i en tand långt bak. Några dagar efter att vi kommit hem och efter att jag ofta kört med tandtråd just där så lossnade en bit av en tand! Jag hade redan fått ett sånt där välkomnade vykort med en blomma på om en tid för undersökning så nu ringde jag bara och förlängde tiden så de kunde laga direkt.
Idag var dagen kommen.

Här satt man och hade hjärtklappning…

20140527-193845-70725779.jpg
Bara någon minut efter att jag satt mig så var det min tur…
Undersökning, bedövning, väntan, och sen dags! Men det fick bra, dock var hela baksidan på mig typ helt blöt för att jag svettats så mycket! Det var en gammal lagning som hade släppt, inga fler hål, phu.
Så nu sitter jag här 1700:- spänn fattigare och känner mig oerhört lättad över att det är över :). Men han är sjukt bra och proffsig min tandläkare, som dessutom har tandläkarskräck själv så han är väldigt varsam och berättar hela tiden vad han gör.

Pelle skrattade åt mig när han kom hem och frågade om jag fått stryk av Oliwer? (Eftersom halva munnen fortfarande var bedövad) och sen skrattade han lite till och drog någon jämförelse med ett American Funniest videos klipp, hehe, jag bjuder på den :).