Webbplatsens överlägg

Snart dags för inredning

Vet ni. Snart är övervåningen färdig. Just nu gipsas det tak och därefter väggar, spackling, målning, golv, el och lite små fix till. Det börjar närma sig!
Men. Det har verkligen gått hur bra som helst att leva på 2 rok. Mindre yta att städa på och mindre yta att värma upp. Men snart är vi redo för 4 rok och en liten walk-in-closet ❤️.

För en tid sedan fick vi en Eketorp schäslong av syster som de inte längre ville ha. Därefter har den stått och samlat damm i garaget för den får inte plats. Men, nu tänker jag att vi ska klicka hem ett nytt tyg (den är vit idag) till den och att den sedan ska få bo i Oliwers rum. Denna sida BEMZ har skit fina mönster och nu ska jag bara bestämma mig för vilken.
Jag vet ju inte ens vilken typ av inredning, färgval eller tema rummet ska ha. Vill gärna ha något annorlunda, tavlor med texter och vimplar blir det inte. Däremot något fototapet kanske med något han gillar, just nu är det vääldigt mycket pirat snack här hemma men vi får väl se vad som gäller om ett par månader.

20140328-221849.jpg