Webbplatsens överlägg

Gnissel gnissel

Tjenixen!

Igår gick Anky och jag ut till Lotta, väl framme efter en snabb hurtig promenad så smög vi runt huset för att kolla va hon styrde med, inge där, vidare till sovrummet, javisst där låg lilla Lotta och sussade. Hon hade sagt tidigare på dagen att hon kände sig lite hängig och skulle vila en stund. Och där låg hon, vi förmådde oss inte att väcka henne så vi traskade hem igen. Senare fick jag ett mess av Lotta, ”har ni varit här”? Haha ja det har vi men vi gick igen när vi såg att du sov. ”Ni skulle ju ha väckt mig” skrev hon då. Näe är det sjukdom där så håller jag mig en bit borta.

Sjukt trött vart jag igår efter all rensning och långpromenad så jag gick och la mig straxt efter elva. När jag ligger i sängen känner jag något som kliar en bit under armen, då känner jag det, inte igen!? Skenar ut till badrummet och fiskar fram en pincett och vidare till Pelle som undrar vad jag styr med? Jag tänder lampan och ger honom pincetten, han ryggar nästan lite bakåt när han förstår vad som är på gång. Han har ju fobi för de där små äckliga krypen som kallas FÄSTING!. Men han sliter bort den och nu är det bara att hålla koll på platsen där den satt, akta mig för ringar = borelia!

Alla djur här i världen har en mening för något, men visste ni att det finns inte en ända anledning till att fästingen finns, den är bara ett skadedjur.

Senare på natten vaknar jag av att Pelle fattar kudden och täcket under armen, vad gör du frågar jag? ”Du gnisslar” säger han och beger sig ut till soffan. Förlåt baby.

Så, tisdag idag, jag håller fortfarande alla mina två tummar för det pågår nämligen budgivning just nu, spännande värre!