Webbplatsens överlägg

Ännu en sida

Det vart snabba timmar på jobbet, fullt ös först i beredningen där det laddades upp med massa olika mackor och sallader. Lördagar kan vara lite luriga, oftast ganska mycket under en kort period, intensivt. Vissa lördagar ganska dött. Men bara att ladda för det bästa. ”Galet gott” mässan är ju nu så tänkte de kunde bli lite lugnare är vanligt.

Första timman var rätt chill, bra de för då hinner man preppa upp bakverk, yoghurtar, juicer, smoothies mm. Sen drog det igång, lovely!
Mitt i rushen kliver mina 2 chefer in och ska göra ”Gästens väg”. Jag svalde hårt, något skakis. Gästens väg görs en gång i månaden i varje shop, man samlar då poäng om man klarar de kriterierna som finns – ganska svårt att få 100%. Jag tror i vilket fall de gick bra och de berömde oss för jobbet vi gjorde idag, då blir man glad!

Ännu en gavel har börjat reglas. Pelle får hjälp av Kenth idag vilket uppskattas.
Hela mitt liv styrs av den där jävla fasaden nu, det tär och sliter fruktansvärt faktiskt. Jag ville leja bort, de ville inte den andra…

20130921-165951.jpg

20130921-165957.jpg