Webbplatsens överlägg

Ny vecka!

Förlåt, det blev inget bloggande igår, är i allmänhet ganska dålig på det när det gäller söndagar. Jag vaknade iaf vid elva hugget, masade mig upp till soffan och kollade på film. Lena och Anky kom förbi vid lunchtid och hängde lite med mig samt lämnade laptop och kamera som jag hade lämnat hos Lotta dagen innan. Beccis kom förbi med min gamla 120 säng som jag inte vill göra mig av med, det är ju alltid bra med en extra säng, så nu ska jag bara inhandla lite ben till sängen sen ska jag fixa iordning i det tredje rummet, så många som slaggar på våran soffa titt som tätt kanske vill sova i en säng istället?

Vid sex tiden igår så masade jag och Pelle oss bort till Fergie och Manda, vi lagade taccos, mums! Sen somnade jag en stund och vid nio var det dags för BIO, Trollkarlens Lärling, det var sådär, inte jätte bra men inte dålig heller, den får 3 av 5.

Idag blir det jobb sen hem och fixa trixa lite, Bevvan, One tree hill och till kvällen blir det förmodligen Fångarna på fortet och film med tjejerna :D. Ska försöka att komma ihåg att lägga ut lite bilder från lördagen sen också 😉