Webbplatsens överlägg

Shopping!

Efter jobbet så kilade jag ner till stan, mötte upp Helen, Jennie och sötkorven Selma, det blev en fika på Kannan, jag tog en bulle, Helen en biskvi och Jennie ett ”negerben”, ja det är sant, de har en kaka som heter så, det är den helbruna dammsugare, skapligt vad jag och Helen skrattade när vi hörde det!

Efter fikade blev det shopping! Ett par levis jeans, en ring, 3 par örhängen, 2 par strumpbyxor och två nagellack, Pelle fick en tröja, tyvärr var den för stor, men rackarns så snygg den är, ajaj.

Det är lustigt det där, att så fort lönen klirrar in på kontot så ska den sprättas iväg, dock hade jag några tusen kvar denna månad, börjar jag lära mig kanske? Jag ska börja spara, spara till ett hus, eller ja till kontantinsatsen av ett hus, idag ligger den på 10% men från första oktober skjuts den upp till 15%, helt sjukt! Så om jag lägger undan 2 papp i månaden och Pelle gör likadant, ja då har vi alltså sparat ihop på ett år 48 000:-. Köper vi ett hus för ca 2 mille så blir kontantinsatsen 300 000:- (trehundratusen!). Vi måste alltså spara i drygt 6 år, men förstår ni eller, jag kan inte vänta i 6 år!!! Jag är för sjutton typ 33 år då, pelle 44 år, näe vet ni vad, det får bli trisslotter för hela slanten istället, usch nu mår jag dåligt, vill nästan gråta en skvätt, drömmen bara gick i kras på någon minut.

Någon som ska med och kränga lite på Malmskillnadsgatan någon helg eller två, tänker att Julhelgen är bra? Haha!

1 svar på “Shopping!

  1. Vill skriva något lugnande men jag tänker lika dystert om sådana saker som du :/ Hus finns inte ens på världskartan för mig.
    Men jag antar att det ordnar sig med det mesta, när tiden kommer.
    Kram

Kommentarer är stängda.