Webbplatsens överlägg

Butter

Jo jag har sovit åtta timmar inatt, men de där timmarna verkar inte spela någon roll, för det finns inte en morgon då jag slår upp ögonen och känner mig pigg, iaf inte klockan halv sju på morgonen, är väl helt enkelt inte en morgon männsika. Dessutom när jag kom till jobbet så står den där jävla gubben här, han är här varje morgon, han vet att jag ogillar utrycket ”Godmorgon”. Givetvis ska han tära på mitt morgonhumör genom att kläcka ur sig just ”Godmorgon”. Näe sa jag tillbaka, Vadååå är du trött frågar han på nästan lite bäbisspråk, Nej det är jag inte svarar jag, men jag uppskattar inte att du säger Godmorgon till mig på morgonen, jag gillar helt enkelt inte den frasen! Så stirrar jag på honom. Han blir knäpptyst. Åhh jag blir så irriterad bara jag tänker på honom och ordet godmorgon! Alla er som hänger här 24/7 – skaffa er ett liv! De hänger här innan de börjar jobba, tar en kaffe, framåt nio kommer de igen, dags för nytt kaffe och en macka. Vid tolv snåret kommer de igen, dags för ännu en kaffe, kanske en lunch också. Vid fyra snåret kommer de igen, direkt efter att de slutat jobbet, vissa sitter här ända tills stägningsdags klockan sju och vissa har något jävla vett att åka hem, slut summeringen är alltså att många hänger här mer än vad jag gör, och detta är alltså mitt jobb, jag får betalt för att vara här, de får inte de här störiga människorna. Det var alltså de männsikorna som jobbar, de som INTE jobbar, ja de är här i stort sett HEEELA dagen! Är det inte på tiden att Västervik fixar någon slags ”Fritidsgård för vuxna”? Jag tror det, kan till och med slänga in ett bidrag, bara jag blir av med dem…HERRE!!!

Ja det var min morgon, jag vet att du som läser detta nu sitter och flinar, läser jag detta inlägg om några år så kommer jag förmodligen också skratta, men nu är de det sista jag gör, det kokar i mig. Till slut rinner bägaren över, till slut är tempen på max, till slut kommer jag få ett psykbryt på någon här!

5 svar på “Butter

  1. Jo hon handlar här ibland, de är många i hennes storlek som handlar mat här, plus att vi ligger granne med Samhall, alltså många muppar här!!!

  2. Haahha förlåt Ia, men jag kan inte hjälpa att jag sitter här o garvar…det var ditt roligaste inlägg på länge! 😉 Fritidsgård för vuxna var bara såå klockrent. Kan förstå att det hänger skumma typer hos dej dagarna i ända, vissa har tydligen inget bättre för sej. Är kärringen som tar taxi till corner (för att hon e för tjock för att gå)ofta hos er eller?;)

Kommentarer är stängda.