Webbplatsens överlägg

Hahaaa

Hubbe berättade precis att det kom in en dam här i butiken, hon hade stoppat i sitt bonuskort för att få bonus när hon skulle tanka (det går inte när det är automatstation). Så kom hon in och berättade detta för Hubbe, Hubbe säger då att man får ingen bonus när det är automatstation vettu. ”Vettu säger man inte till mig vrålar damen, det är det värsta ord jag vet”. Haha varför stod jag inte här inne när hon kom och sa det, skulle gärna vilja ha hört det :).

Kvällen igår spenderades ju som sagt hemma hos Elli tillsammans med Helle filmmys. Elli hade dukat upp bordet med grönsaker, chips och dip. Jag hade med mig en broccolipaj som smakade skit, så det blev lite dipp och morötter för mig med ;). Samtidigt som jag satt och tog ut håret kollade vi på Snabba Cash, bra rulle de där tycker jag.

Idag blir det Bevvan igen för hela slanten, och efter det One tree hill och efter det lite plugg!

Helle, Elin och Ella ska åka till Linköping idag för shopping och Busfabriken, jag har gjort frulle till Helle som hon ska fiska upp här på vägen, visst är jag världens snällaste, dessutom gjorde jag det helt spontant, sånt gillar vi :D.

Hej på er!

2 svar på “Hahaaa

Kommentarer är stängda.