Webbplatsens överlägg

Ännu en dag

Ja ännu en dag går i regnets tecken, känns ganska trist att sommarens sista dagar bara försvinner i allt regn. Deppigt.

Idag står det plugg på schemat efter jobbet, sen brukar den där powernapen infinna sig i någon halvtimma, sen bevvan i nästan 2 timmar och efter det ska jag åka och handla för kräftisen på lördag. Kräftor, hattar, duk, servetter, ja allt som hör en kräftskiva till, jag börjar bli skapligt peppad!

Imorgon är det sista jobbdagen igen, sen lite mer semester, iaf i 11 dagar…Pelle och jag ska åka ut till stugan imorgon och sova där, kan vara så skönt att bara komma ut dit och känna lugnet, laga någon god mat. Päronen är nämligen ute på sjön några dagar nu, fråga mig inte vad de ska ut och göra när det är så pissigt väder men det är liksom deras grej, dessutom ska vädret bli bra ons-tors! Och när päronen är borta så betyder det att man måste ta hand om lillebror (Whippen).

På torsdag är det visning igen, jag tror det blir den 8:e visningen och både Pelle och jag börjar bli skapligt trötta på detta nu, men denna gång är det en öppen visning så jag hoppas verkligen att det blir den sista, säljer vi inte så säljer vi inte och gör vi inte det har jag STORA planer för vårat hem :).

Nähäpp, kom lite extra varor som jag beställde igår som nu ska plockas in!