Webbplatsens överlägg

Hemåt igen

Nu sitter jag på tåget. Har varit i Sthlm ett par dagar. Träffat mitt bästa finaste gäng D34, varit på stormöte och hängt med min fina vän och vapendragare Helen.
Kom fram i måndags kväll efter en ganska lång men hyfsat bekväm resa. Från dörr till dörr tar det 4,5 timma. Vi chillade och snackade ikapp den senaste tiden. Varma mackor på glutenbröd och en del godis, rätt nice faktiskt.
Igår mötte jag upp gänget på Sheraton där stormötet hölls. Var mycket inspirerande och det är så roligt att få ta del i så mycket som händer i det här företaget, det börjar ju bli helt galet stort!

IMG_9757.JPG
Några av oss fick fina ord från vår chef. Jag hade skapligt harhjärta när min chef ropade upp 276 (Västervik) och jag fick bita mig rejält i tungan för att inte börja tjuta när jag hörde hennes varma ord om just mig. Det var precis lika rörande att höra talen de andra i vårt gäng också. Sentimentalt om något!

Efter mötet spatserade jag runt på Drottninggatan. Var inne på min favorit affär Indiska och jag blir lika förundrad varje gång varför jag inte har mer ”den” stilen hemma? Den tilltalar mig väldigt mycket. Kanske borde prova med något iaf.
Mötte sen upp Helen. En kaffe på ett EH. Och sen gick vi vidare mot ett säkert kort, Vapiano!

IMG_9799.JPG

IMG_9792.JPG

IMG_9765.JPG

IMG_9766.JPG

Vi åkte hem, jag fönade Helens hår med hennes lila 80-tals fön (haha minst sagt) och sen somnade vi, skapligt trött efter dessa intensiva dagar.

Nu är tåget strax framme i Linköping. Snart hemma hos mina grabbar igen. Galet hur man kan sakna sin lilla när man bara är borta 3 dagar.

IMG_9798.JPG

IMG_9796.JPG