• Oliwer!,  YouTube

  Dansa dansa!

  Oliwer 17 månader och som ni vet så älskar han att röra på kroppen till musik 🙂

  Kommentarer inaktiverade för Dansa dansa!
 • Allmänt,  Musik,  YouTube

  +3

  Natten har varit mycket lugn, de har snorats och hostats men ingen bäbis, förbannat :(. Tänk att jag en dag sitter och skriver ut att det lilla korven har kommit ut, och det är liksom typ max 2 veckor kvar tills det, kan ju hända vilken dag som helst, men jag känner mig mycket otålig! Och, älskar Lady Gagas nya:

 • Allmänt,  YouTube

  Viiiiilka ryyyyysningar!

  Ligger hemma i soffan och kollar MTV Music Awards som sändes den 28 aug. Ser Beyonces uppträdande och i slutet knäpper hon upp kavajen och berättar för världen om babykulan! Skaaaaapligt vad man ryser när man ser detta, har ni inte sett det? Se det!  

  Kommentarer inaktiverade för Viiiiilka ryyyyysningar!
 • Allmänt,  Skönhet,  smink,  YouTube

  You tube alltså…

  Jag har suttit i flera timmar och blivit heeelt inspirerad av smink och frisyrer. Jag har nog typ aldrig lagt en ögonskugga med sotning själv, men nu är jag så pepp på att testa! Synd bara att man inte har alla de där fin fina skuggorna smat redskapen för att få det bra, men jag ska ge det ett försök iaf. Förmodligen kommer det se ut som en misshandel med blåtiror istället för något snyggt. En frisyr blir det nog kanske också :D.  

  Kommentarer inaktiverade för You tube alltså…
 • Musik,  YouTube

  Born this way!

  Fruktansvärt bra låt, men som vanligt lustig video, det är väl därför vi älskar dig Lady Gaga! Vaaaarning för lååångt intro!

  Kommentarer inaktiverade för Born this way!
 • YouTube

  Brittan nya video!!! Britney Spears / Hold It Against Me OCH inbäddningen är inaktiv :(, men här är länken till youtube sidan iaf 🙂 http://www.youtube.com/watch?v=pswSiuy94hg En annan låt som ÄR grymt bra är ju Lady Gagas nya Born this way, äääälska!!!

  Kommentarer inaktiverade för
 • YouTube

  Britneys nya!

  Då kom Brittans nya singel, – Hold it against me – Jag skulle inte säga ett mognare Britney, utan mer ett ”Baby Britney”, iaf om man går på rösten till denna låt. Men jag lovar, efter några reapeter så kommer jag gilla den!

  Kommentarer inaktiverade för Britneys nya!
 • Allmänt,  YouTube

  Aj!

  Efter jobbet mötte jag upp Lotta för en fika på tant grön, hon lämnar ju snart kalla Sverige för volentär arbete i Tanzania i 3 månader, vilken tjej! Hon ska jobba på en skola och ta hand om barnen, så härligt att det finns sånna människor som ställer upp på andra som har det väldigt svårt. Jag hade aldrig klarat av att vara bosatt i Afrika i 3 månader, men är så glad för att det finns människor som gör detta, you go girl! Well, under fikan så får jag en skrämmande känsla i magen, längst upp, vid solaplexus eller vad de heter, sådan jävla smärta! Så jag ilade hem,…