Vädur?

Alltid lika intressant att läsa om sitt stjärntecken, stämmer så ofta! Svartsjukan stämmer inte in på mig (längre) och jag sättet inte heller mig själv först (längre) utan är och har blivit med åren ganska ömsint. Annars stämmer de rätt bra in på mig, eller vad säger ni?

VÄDURENS tecken ses som det första i Zodiaken. Det ligger också i tecknets natur att vilja vara först. Det tema som Väduren uttrycker är viljan till igångsättning, genererandet av energi, dvs att skapa energi, vilket ofta sker genom en snabb, impulsiv och direkt handling. Väduren är verkligen iverns och aktivitetens tecken. Allt som gäller eld gäller särskilt tydligt för Väduren, som kan sägas vara det mest typiska eldtecknet. Med Väduren går allt fort och entusiastiskt, gärna improviserat. Hastigt påkommet och lika hastigt överståndet. Vädurkaraktären är rastlösheten, som ständigt är i gång och ofta förivrar sig. Utmaningar, tävling, stordåd är i Vädursmak. Att kämpa och segra, chansa och våga. Väduren spränger genom alla hinder och vänder sällan påhuvudet, för att se vad han lämnat bakom sig. Ett typiskt Väduruttryck är: ”Än sen då!”

Kärleken är viktig för dig. Du värdesätter trohet högt och förväntar dig att även din partner gör det. Du är stark, fantasifull, passionerad och har inga hämningar, men du är också öm och mjuk när du verkligen älskar. Vädurar brukar vara självupptagna, självsäkra, viljestarka och ofta djärva. Väduren styr huvudet, och helt konsekvent är detta tecken känt för sitt envisa sätt. Men Vädurar kan vara mycket sårbara, och om de inte är medvetna om sina stora kvaliteter, blir de ofta sårade. Väduren gillar att hålla hov och vara auktoritativ i alla sammanhang. Han är aggressiv och envis och går alltid rakt på sak. Vädurars önskan att styra och bestämma gör dem inte sällan till svartsjuka älskare. Om de inte får din odelade uppmärksamhet, känner de sig åsidosatta. Vädurens symbol är bagghornen. Vissa ser dem som en ungdomens källa, andra som tecken på det idealiska ledarskapet. Hemma kan Väduren göra allt för den han älskar. Han har lätt att uppoffra sig, men har gör inte om det om han inte får erkännande för det.

NEGATIVA EGENSKAPER: Självisk, sätter alltid sig själv i första rummet, okänslig, följer ögonblickets ingivelse, stridslysten, hetsig, vill ha allt nu.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Comments are closed.