Allmänt

Seg

Vi hade det precis helt underbart igår, den lilla restaurangen som ligger där ute på Hasselö ligger så bra, precis vid vattnet i en sjöstuga, sedan är det bord runt omkring, så man kan välja att sitta lite vart man vill, kanske en lunch på bryggan? Jovisst de serverar dagens lunch tisdag-lördag varje vecka, måste åka dit någon mer gång i sommar. Utsikten och maten var helt perfekt!

Den superba lilla matstället hittar du HÄR!

Vi kom hem runt nio tiden, då skulle det drickas öl på Sahara, men det där placet är ju det mest populära i hela Westbay så det var ju knöl fullt, fick bli Briggen istället, det var minst lika trevligt där, och hur kommer det sig att man kan aldrig gå till Briggen utan att bli bjuden på shots? Två styckna blev det dessutom :).

Runt halv tolv traskade vi hem och då var det bums i säng, så jag somnade väl straxt efter tolv, vilket betyder för lite sömn inatt vilket blir likamed en trött Ia idag. Dessutom kommer det sjukt mycket varor snart också som ska packas in, bara att bita i det sura äpplet för den trevliga kvällen igår så vart det värt mödan :).

Kommentarer inaktiverade för Seg

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.