Webbplatsens överlägg

Annandagen!

Sista lediga dagen nu då, det kunde gärna fått hålla på lite längre den här ledigheten, även att vi inte gjort så mycket mer än slappat så är det ett bra sätt att vila upp sig på. I torsdags när vi anlände så vägde jag mig. och till min förskräckelse såg jag vad vågen visade på, ångest allan ballan även att jag vet att det är helt normalt och oundvikligt att gå upp i vikt under en graviditet, men det är kämpigare än vad jag trodde, och jag tycker inte att man ska gå upp såhär mycket på kort tid…Men så idag, efter sisådär 15 promenader med hunden, ja då har ett kilo trillat av, åhhh äckliga godis kilot var det som satt som någon slemmig manet på min kropp! Bäst att tänka lite på hur man äter nu, ”att passa på bara för att man kan” är inte mitt motto! För vet ni vad, kilona ska ju väck sedan också, och jag tror inte man har någon större pepp att banta då. Vägra vara sådär halvfet flera år efter att man tryckt ut ungen, ”mammakilona” som de skyller på, ja skyll på ni, åhh vad hemskt om jag skulle gå runt i flera år efter och vara sådär halvblöt, lite små fet, en bilring runt magen, ett par lår som går ihop när man rör sig, näe vi får väl hoppas på de bästa.

Jag ska försöka att inte gå upp mer än 14 kilo, jag tycker det är en ganska hög gräns ändå, men tanje på att det är bara ca 8 som trillar av direkt, sedan har man 6 kvar, men de känns okej.

För att peppa upp mig själv (svullot) så ska jag åka och handla lite krukor och plantera blommor idag, det får mig verkligen att må bra!

3 svar på “Annandagen!

  1. ojojoj …. jag gick upp 23 kilo när jag väntade Haylie.. dom var borta innan hon var 4 månader och nu är jag smalare och mer ”fit” än innan jag blev gravid. ps jag har inte tränat mer än prommenerat med barnvagnen.
    Var inte rädd för vikten.. du kommer gå upp MASSA! (antagligen) o i slutet samlar man vatten som bara den… men ALLT kommer att försvinna innan din bebis har blivit 6 månader 🙂 ät njut och vila nu, och var inte rädd 🙂

  2. man kan aldrig veta hur mkt man går upp och hur mkt som ”ramlar av” direkt efter heller, det är ju helt individuellt. Själv gick jag upp 16 kilo allt som allt och gick ned ca 10 direkt efter förlossningen..så jag behövde inte jobba så mkt för att få bort alla gravkilon direkt men hade massssa sambokilon oxå sen innan så det var rätt mkt ändå:) men som sagt, häng inte upp dej på vikten och vågen…men absolut en sund tanke att tänka lite på vad man stoppar i sig under tiden. det har du säkert mkt för senare!!

  3. Hmm.. Från en som ”passade på” ;P Så tycker jag att det är väldigt bra att du tänker på vad du stoppar i dig men för guds skull haka inte upp dig på kilona på vågen! Under en graviditet kan man ju gå upp mellan 11-18 kg som ändå är ok och som bara innebär bäbisvikt. Alltså inte ”dåligt” fett.

    Men tycker du ska vara riktigt glad att du kan gå promenader och du kan röra dig normalt. Själv fick man foglossning så att man inte ens kunde sova om nätterna så promenixar var inte ens ett alternativ. 🙁 Även långt långt efteråt. Blää är bara avis att du kan och jag inte kunde helt enkelt.. ;P

    Kraaam

Kommentarer är stängda.