Webbplatsens överlägg

Abort

Häääärliga sooliga väääder! Stanna nu kvar tack!?
Igår var vi i huset, jag, Pelle, Jimmy, Sandström och Adde. Ö:n byggdes ihop och kyl och frys fixades till. Idag ska det sättas lister och när väl de sitter så kan jag dra in lite grejer från sovrummet och på så vis få plats i det just nu proppfulla sovrummet få in sängen och klädstängerna, för att sedan stå och hänga upp alla kläderna! Man kan liksom inte börja i fel hörn, för då kommer jag ingenstans, så det som måste göras innan något annat är alltså lister, och de blir vanliga enkla vita lister. Jag kollade på flertalet igår och de där med krussiduller är inte min grej.

I vt idag kan vi läsa en artikel om en tjej som heter ” Alice”. Alice är min vän och heter egentligen något annat. I artikeln får vi läsa om hur illa behandlad man blir av sjukvården när man utför en abort, vilket man givetvis inte tror man ska bli! Men jag kan med sorg meddela att det är så, för jag har varit med om det. Det är sju år sedan nu, och man blir verkligen illa behandlad när man kommer dit, usch. Jag tycker verkligen synd om alla tjejer som kommer dit och inte får det stöd man räknar med att få där. Så jg hoppas med denna artikel att det blir skärpning på den där avdelningen på sjukhuset!

Nähä…dags att återgå till mackorna!

2 svar på “Abort

  1. Har tyvärr också gjort en abort & kan inte hålla med om det. Dom var väldigt gulliga & ”mjuka” vilket jag inte riktigt hade väntat mej. Den ända som var dryg & tjurig var narkosläkarn, men henne märkte jag bara av i ca 30 sek 🙂 Det är en jobbig sak att genomföra så det är ju jätteviktigt att läkarna är bra!

  2. Har oxå gjort en abort och jag känner igen allt från artikeln. Tråkigt att det ska behöva vara så.

Kommentarer är stängda.