Äntligen!

Ja gud vad jag sovit inatt, somnade som en stock runt elva, vaknade upp med ett ryck (känndes som jag försvoit mig) och kollade på klockan, halv sex visade den då. Gud så skönt, kan sova minst en timma till, så detta blev perfekt, jag är utvilad! Tur det eftersom det är en mycket stressad och händelserik dag. Det blir jobberi tills klockan två, sen ska jag i all stress ner på stan, köpa första bästa klänning jag ser, hem, fixa till sig och sedan mot gröna gränd för att göra de sista förberedelserna inför student mottagningen. Just det, kom på en till sak som måste göras, herre, men det löser sig ;).

Nu ska jag gå och förbereda dagens lunch:

Fetaostfylld biff med pasta & svampsås

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt, Dagens lunch. Bookmark the permalink.

One Response to Äntligen!

  1. JempaHella says:

    Lät jävligt gott, bortsett från biffen! 😀

Comments are closed.