Allmänt

Helvete

Det var länge sedan men idag hände det, vaknade upp och kom knappt ur sängen, nackspärr. Fått käka värktabletter och köra med Linnex liniment. Men jag har och har fortfarande sjukt ont. Sådär ont att man mår illa. Hoppas verkligen det är bättre till imorgon 🙏🏼.

Karin har i dagarna varit på trädgårdshallarna i Stockholm och jag plockade i förmiddags fram allt fint som hon köpt. Så mycket snygga uteväxter, nu är det äntligen säsong!

Köpte med mig hem svarta penséer och svart klöver, löjligt fina! Ska byta ut dem jag har mot dessa istället.

Det har inte blivit många steg gjorda idag, förståligt såklart. Soffläge direkt när jag kom hem och så lär det fortsätta under kvällen också. Får se vad dem väljer för film idag till 🍿 myset!

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.

Kommentera