Allmänt

Bara vara hemma

Igår (efter veckor med tjat) så byggdes studsmattan ihop och det var två lyckliga ungar som hoppade runt där! Jag plockade fram lite fler utemöbler samt målade och skruvade ihop en liten bänk som nu är placerad utanför lekstugan.

Lykke hade fått några prickar på kroppen igår och på kvällen sa hon att de kliade… Eftersom de är så få prickar hade jag aldrig misstänkt vattkoppor men nu går det ju på förskolan så då är det ett ganska solklart fall. Idag är det några fler koppor men ingen feber. Så ja nu blir det en hel vecka hemma, vi får turas om att vabba. Jag kommer klättra på väggarna 🙈.

I höstas fick mamma i födelsedagspresent en fönsterputsning. Så jag och Beccis tänkte riva av den idag.

Fick i veckan hem två par ribbade cykelbyxor, de är så snygga! I sommar kommer jag leva i dessa och en T-shirt. Längtar och längtar så efter alla enkla dagar på sjön.

De kommer från H&M.

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.

Kommentera