Allmänt

Heldag med L

Ett tunt pudrigt lager låg på terassen imorse när vi klev upp. Gjorde frulle till kidsen och O kilade sedan iväg till skolan.

L var riktigt taggad på att åka och besöka Skrutten och den lilla kattungen Ronja. Så vi åkte tidigt. Men det blev bara lite pyssel idag i stallet för det var jätte halt och gick inte att rida. L något besviken såklart men det gick bra.

Hämtade ut paket från LoydsApotek och åkte sedan hemåt. Det snöade fortfarande, så härligt. Fyllt upp med vitaminer till barnen som de med glädje tar varje dag eftersom de smakar godis!

Fixade med tvätten och drog ett varv med dammsugaren innan vi gick ner mot stan. Ett besök i Stadsparken som var mycket efterlängtat. Vi besökte jobbet och tog en to-go-fika från Espresso House. De har lätt de godaste chokladbollarna! Hängde med Karin och kikade på en jobbgrej och sedan rullade vagnen hemåt igen.

P jobbade sent och jag hann med mycket här hemma under eftermiddagen. Färgade utväxten, la pussel med L, läste läxor med O, lagade middag samt förberedde pannbiffar inför morgondagens middag.

Klickade hem ett nytt mjukisset från H&M som jag såg att styleelin hade och tyckte det var så fint!

Imorgon blir det jobb igen och jag kommer att börja med att leverera blommor till begravning. Taggad på en ny vecka 🙌🏼.

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.

Kommentera