Allmänt

31 december

Tänka sig att det är sista dagen på 2020. Förra året tillbringade vi med vänner ute i Tyftingemar. Skålade in det nya året, 2020 kändes som det skulle bli magiskt, tror många kände så. Men vad vi inte visste då var hur jäkla annorlunda det skulle bli.

För mig och familjen så har året inte varit så annorlunda. Vi har haft fullt upp på våra jobb (tacksam för det) träffat våra nära och kära. Sommaren var magisk. Men såklart har de flesta dagarna känts som vardag. Inga större sammankomster så som fester, tillställningar, event mm och det saknas mycket.

Den här nyårsaftonen skulle vi tillbringat med ett par vänner. Men nu blev det inte så och vi kommer bara var hemma istället. Men, det kan bli hur mysigt som helst. Vi har ju varandra ❤️.

Jobbat några timmar, många gå-bort-buketter. Men många många förre än vad som vanligtvis säljs på en nyårsafton. Beställt mat från Maxi som vi plockade upp, lämnade två buketter till mina närmaste, Beccis och Fanny. Jag vill aldrig sluta visa uppskattning för dem, de är bland de bästa jag har i livet. Tacksam för det ❤️.

En snabb städning här hemma, satt lite nya blommor på bordet. P har tänt en brasa och nu kryper jag ner under filten en stund och vilar ögonen.

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.

Kommentera