Allmänt

Amen så roligt

Efter två dagars vabbande så var jag mer än redo att sätta tänderna i butiken igen. Var iofs och gjorde en väldans massa blommor till begravning igår kväll men idag var det med härliga Katarina och Nina jag fick tillbringa dagen med. Vi hade inget Black Friday erbjudande. Men det gjorde absolut ingenting för det var fullt med kunder i butiken från öppning tills att jag gick hem vid fem. Svin mycket blommogram hela veckan och idag var det mer än svinmycket då många skickade adventshälsningar.

Häromdagen var jag och köpte några jutemattor. Men de låg inte så bra bredvid varandra så jag satte på en podd och sydde ihop dem, för hand.

Det blev så bra! Nu ligger dem i hallen.

Imorgon väntar en lördag i butiken och jag tror det kan bli riktigt mycket. Lyxigt att vi är två som jobbar imorgon också! Nu har klockan sprungit iväg alldeles för mycket, dags för sängen.

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.

Kommentera