Allmänt

Hemmadag

Jag frågade L innan hon gick och la sig om hon haft en bra dag idag? Och vad det bästa på dagen var? – ”Att bara få vara hemma”. Det är verkligen en sådan hemmakattden där lilla ungen. Hon tycker ju såklart det är skitskoj att åka iväg och göra saker men att få vara hemma och leka med Sommarlov i bakgrunden är något hon njuter av.

Vi var ute en sväng i trädgården också. Hon i sin lekstuga och jag bäddade in min älskade pampasgräs. Snart kommer frosten ❄️.

Tio stora fina vippor som susar i vinden. Jag är så stolt över dem. Hoppas gräset klarar vintern och fortsätter blomma nästa sensommar. Jag ska även sätta juteväv runt om bara för att vara på den säkra sidan.

Gjorde en pastagratäng med tacokrydda till middag, gott! Några fler stjärnor har hittat till sina fönster och nu är det bara en kvar som ska få hängas upp. Är så löjligt förtjust i det där mysiga ljuset som bildas.

Tidigt i säng idag, riktigt trött.

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.

Kommentera