Allmänt

I min sminkväska

Det har verkligen tagit tid, dagar, månader och år att hitta mina favoriter att lägga i sminkväskan. Provat många olika produkter! Detta är mina absoluta favoriter och jag använder dem dagligen.

Efter att jag tvättat ansiktet på morgonen med Exuviance och smörjt in ansiktet med Filorgas Time Filler så lägger jag på en primer. Clarins Flash Balm. Jag använde denna för flera år sedan och länge. Sedan provade jag några andra men föll tillbaka till denna ”askungecreme”.

Därefter blandar jag två små droppar av Diors Air foundationen som är helt jävla amazing bra!!! Så sjukt tunn men ändå täckande. Sitter svinbra hela dagen och jämnar ut ojämnheter. Den kostar en slant men är så pass dryg att priset jämnar ut sig och dessutom är den värd varenda krona. – Pixis borstar är grymma! (Tips!) Jag blandar även då i pytte lite av Mac Strobing för att få ”extra glow”, vilket den verkligen ger.

Pytte lite Tarte concealer under ögonen och eventuellt på någon blämma. Finns nog ingen bättre concealer än denna. Ni som har testat ni vet. Smahbox Higlighter Stick på kindbenen (älskar stick) och Isadoras stick higlighter är helt okej den med. Rouge i peach färg från Clarins på kinderna. Tidigare har jag använt mer rosa färg men jag tycker man ser lite ut som en påskkärring då, om ni fattar .

Avslutningsvis bryngel från Nyx som jag även brukar blanda ut med lite hårdtvål för att få brynen att stå upp. Sista momentet är såklart ett setting spray från Urban Decay, och detta är avgörande för om sminket ska sitta kvar lika fint 10 timmar senare, vilket det gör. Fantastisk!

Jag handlar nästan alltid mitt smink från KICKS ⬅️ (länk) då dem ofta har rätt schyssta erbjudande samt bonuscheckar som går att utnyttja.

Har ni några absoluta måsten favoriter i sminkväskan som man inte får missa? ✨

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.

Kommentera