Allmänt

Kokoloko ros

Snart är väntan över, nu är den på väg. Den där Kokoloko rosen som jag beställde hem i mitten av juli.

Den kommer ju förmodligen vara rätt liten.

Om några år ska jag ta stickningar på den. Har bestämt basfärgen i min trädgård och det mesta går ju i grönt eftersom det är mycket gräs. Sedan tycker jag om den kall-gröna också. Ska till våren sätta stora trädgårdshortensia som blir sådär smutsrosa, precis som kokolokon.

Det kommer bli så fint 🤎.

Denna dagen har bestått av lite jobb, en del vabb och under kvällen har jag pluggat. Har två sista bitar (ganska mastiga) innan slutprov.

Snart är det läggdags och jag är helt utslagen här i soffan av värmen, jag har nämligen eldat i kaminen hela dagen.

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.

Kommentera