Allmänt

Ny vän

Vi har bytt från varje onsdag till varannan måndag med att åka ut till Skrutten. Jag är ju ledig varannan måndag och i och med att det snart är mörkt på eftermiddagen så funkar det inte att åka ut efter fyra till stallet för Skrutten står.

L var så så glad och positiv igår i stallet. Det är ofta så att hon är skit trött när vi åker ut och tålamodet är kort. En hel dag på förskolan tar ut sin rätt. Så även därför känns bytet av dag väldigt bra. Skrutten går med en annan ponny som heter Lady. Hon är en väldigt snäll och trevlig ponny och L är lite smått förtjust i henne.

En skit söt kanin som heter Mynta har flyttat in i stallet också.

När vi kom hem stod P färdig med middagen. Därefter satte jag på mig arbetshandskarna och tillbringade tid i trädgården ända tills det blev mörkt.

Planterade ner två Elefantgräs.

Så mycket mer än såhär kommer jag inte ha borta vid stenläggningen.

Nu kickar vi igång denna tisdag 🤎

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.

Kommentera